tag:blogger.com,1999:blog-3670018523561872324.post439083177244642058..comments2015-07-30T11:15:43.107+03:00Comments on Terveeksi ravinnolla: Ruuan happo-emästasapaino auttaa säilyttämään luuntiheyttäUnknownnoreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-3670018523561872324.post-19209355228558989282009-04-16T21:08:00.000+03:002009-04-16T21:08:00.000+03:00hei!
mielenkiintoista, että tästä on tehty tutkimu...hei!<br />mielenkiintoista, että tästä on tehty tutkimusta. olen aiheesta kuullut ennenkin ja onhan olemassa kaikenlaisia happo-emäs tasapainoon perustuvia dieettejä, mutta että nyt tiedekin on todennut tutkimusten myötä näin suuren vaikutuksen. hienoa!<br /><br />tuota jäin vain miettimään, että kasvikset ja hedelmät nostavat emäksisyyttä. kuuluuko kasvisten joukkoon myös juurekset kuten peruna ja porkkana (keitettynä), jotka siis sisältävät paljon tärkkelystä? vai puhutaankö tässä tapauksessa vain raaoista vihanneksista kuten esim. kaalit, salaatti, kurkku, porkkana, sipuli, kurpitsa yms?<br /><br />olisi mukava tietää tästä enemmänkin. ymmärtää, mitkä ruoka-aineet tarkkaan ottaen lisäävät elimistön emäksisyyttä.<br /><br />ps. kiitos blogistasi! luen suurella mielenkiinnolla. olen erityisen kiinnostunut ravitsemuksesta ja tulevaisuudessa, jos nyt lääkikseen pääsen, toivoisin voivani jollain tavalla hoitaa ihmisiä nimenomaan ruokavalion avulla!Lujohttps://www.blogger.com/profile/07346704928703343817noreply@blogger.com